BESØK MIN HJEMMESIDE OG NYE BLOGG WWW.INGRIDREIGSTAD.COM

maler siste desember 2011 (ingridreigstad)

desember 2011

Skole oppgave

Heei!

Vi har hatt en oppgave i foto på skolen og så tenkte jeg at det var en fin ting å blogge om. (har vel egentlig ikke noe annet å blogge om, men samma)


Vi fikk ett bilde og så skulle vi ta et mest mulig likt det. Jeg har tatt det til venstre hvis det skulle være noen som lurte. Og det til høyre er ikke egentlig så gult i virkeligheten.

Tok noen andre bilder mens jeg var i gang:


10kr og 20kr salg på hm

Altså... Greia er at jeg har kjøpt verdens fineste bok og verdens fineste klokke. Men jeg vil ikke være en blogger som blogger om innkjøp... Så... Ikke døm meg. Foresten er det 10 og 20 kr salg på HM! Det er så mye søte ting der at jeg dør. Nesten.Fine boka og klokka


Ahhh er sånne fine bilder og sider i hele boka! Er en kalender/dagbok om du skulle lure.


En fiiiiiiin klokke


Fiiiiin 20kr øyenskygge


Fin 10kr spenne

Jaja moralen i dette innlegget er at du må dra på hm på salg.

Utstoppede fugler

Heii alle småtroll og kattedamer!

I går var jeg hos farmor og farfar. Jeg og broder Chuck lærte farmor hvordan man skyper! Og jeg viste henne hvordan man går inn på min blogg... HEI FARMOR!


Og så fikk jeg nonstop


Meg og han pappa. Legger bare ut dette bildet fordi jeg ser høy ut! Heye sko er fint <3 <3 <3


Farmor liker utstoppede ting.


Farfar liker kart og globuser


Dette er bare en blomst uten grund.


Jeg hadde glitrende kjole! Glitter er fint!

Når jeg flytter for meg selv skal jeg ha et eget rom med bare glitter. Egentlig har jeg planer om å bo i en mini leilighet med mini fotostudio i London. Jaja i min drømmeverden skulle jeg i hvertfall hatt et eget rom med bare glitter!

Jaja, nå skal jeg se på Breakfast at Tiffanys!


ELSK

Elsker seriøst alt med den filmen! Klærne og sminken og leilighetene og katten!

Hade bra, sov søtt! Eller ja...

-Hva skal du i dag? Har du sett Breakfast at Tiffanys?

Broder Chuck

Heihei! Som dere kanskje vet eller ikke vet befinner jeg meg nå utenfor Norges landegrenser! Ja, jeg er i Sverige. Jeg var i byen og shoppet i dag! Alle butikkene åpner 2.juledag her! Og det er salg på alt! Tror jeg skal begyne å feire 2.juledag her hvert år. Siden jeg nesten bare fikk penger til jul, måtte jeg jo kjøpe noe! Så nå har jeg tre poser med julegaver til meg selv.

Når jeg kom hjem tok jeg noen bilder av broder Chuck.


Dette er broder Chuck! Han har på en ny genser som JEG fant!


Hvis noen legger merke til at bildet til høyre er det samme som over ser dere for nøye etter.


Dette er meg bare for å vise at det er min blogg.

Hele huset er mørkelagt her så det blir utrolig dårlige bilder inne. Nå skal vi snart leke pakkelek! Gleder meg sykt! Det er så gøy når julaften er over og så plutselig får man masse flere pakker! De fleste pakkene er kopper og gafler, men uansett!

Hade.

-Fortsatt kjekk bror? Hva har du gjort i dag?

Kontaktannonse

Hei hei!

I går var det julaften og det var koselig! Jeg fikk ikke så mange pakker da, siden jeg ikke ønsket meg noe spessielt. Fikk mye penger istede! Det er jo fint med penger da, men man har liksom ikke noe å sitte å holde på med resten av kvelden.

I fjor fikk jeg kamera og da kunne jeg liksom drive å ta bilder av alt i huset til langt på natt. Husker også en gang jeg fikk en mikrofon med høytaler. Jeg hadde konsert på fanget til mormor hele jula. Er nok derfor familien min er så glad i meg ja.

Jaja nå kan jeg kjøpe hva jeg vil da siden jeg er så rik! Det var litt nedtur at jeg ikke fikk en nattasanger da. Kanskje det går ann å kjøpe en! Ta kontakt hvis du vet om en nattasanger som er til salgs.

Sånn her så jeg ut hvis noen er interesert i det og:


ikke sånn. Dette er nemlig en grønn plante.


Sånn ja! Sorry for at jeg ødelegger systemet med et langt bilde her. Er for kontrollfreak til å ikke bry meg, men for lat til å gjøre noe med det.


Fint iphonedeksel som jeg fikk av Hanna! Hun ble flau over å se på iphonen min med en stygg gummiting skjønner dere.


Bare for å vise at jeg har klart å krølle håret mitt selv. Det har aldri gått før.


Han her er singel og ledig for alle 97-96 jenter! Legg han til på face @Ole Martin Reigstad!

-Fikk du noe fint? Kjekk bror?

Instagram jule ting

Hei! Det er jul, kanskje dere har fått det med dere. Nå skal jeg se ferdig mikke greiene og krølle håret og så koooose meg med jul! Håper nissen kommer med alt jeg ønsker meg! God jul!

 

Boikotting av dagbladet

Hei på deg! I dag hadde jeg planlagt å stå opp kl.2 for å se på forrest gump, men den gikk ikke i dag likevel!!! Jeg hadde lest det i dagbladet, men det må ha vært trykkfeil eller no. Så fra nå av skal jeg boikotte dagbladet! ALLE SAMMEN IKKE KJØP DAGBLADET, DE JUGER! Jeg så ferdig unge fleksnes istede da. 

Nå skal jeg snart spise grøt og få mandelen. Neida, jeg får aldri mandelen. Etter jeg har sett på at broren min får mandelen, skal jeg åpne fine gaver og se på Bridget Jones dagbok! Elsker elsker elsker den filmen! Bare ikke dagbladet har skrevet feil på deg og. Da går jeg til rettsak.

Edit: sorry mente se og hør

kl.0.23

+ Juletreet vårt er overpyntet og jeg liker det+ Jeg elsker elsker elsker at det er juleferie+ Det er så mye fin musikk i spillelistene mine+ Forrest Gump går på tv 14:20 imorgen+ Det ligger mange fine pakker under juletreet som skal åpnes imorgen+ Det ligger mange fine pakker hos pappa som skal åpnes i overimorgen

 

Bilder//privat

Ønsker meg en sær nattasangsanger til jul


Dette er en gitar og et kamera forann mitt ansikt.

Heihei bildet over illustrerer hvordan jeg ser ut i dag. Jeg har egentlig ikke stått opp enda, nesten. Sitter bare her og hører på fin musikk og ser det samme talk more flyet på tven hver gang jeg titter opp fra macen. Har du sett det? Det er HELE tiden.

Ellers har jeg ringt til julenissen i dag. Ville høre om han hadde fått ønskelista mi, og det hadde han ikke! Så jeg sa at jeg ønsket meg en sær gutt (på en fin måte) som kunne synge fine nattasanger for meg. Dette er meg når jeg ringte til nissen:Ellers har jeg bestilt noen av bildene mine hjem. Lykke!


Dette er tre bilder.

Foresten så står det en person utenfor døra mi! Han er skummel. Kan noen komme og skremme han bort?


Skumleste jeg har sett i hele verden!

Tror kanskje han er her for å stjele jula! Eller enda værre alle gavene!

PS: hvis du er en sær nattasanger, se opp for julenissen. Han kommer kanskje og kidnapper deg og tvinger deg oppi en sekk og legger deg under juletreet mitt.

Unskyllende tittel


Jeg kan høre på denne sangen for alltid! Elsker den nesten mer enn sjokolade!

 
Hei hei dere få stakkarser som har vært innom bloggen min selv om jeg ikke har blogget siden 1961. Jeg har hatt lyst, lover, men jeg har hatt sykt mye å gjøre de siste dagene, har ikke rukket og sjekke facebook en gang! Og jeg er avhengi av facebook altså. Jaaaaaaa jeg vurderer å dra på rehab, eller rehabilitisering som det heter på fint. Eller kanskje det ikke heter det. Noen som kan hjelpe meg med hva det heter så jeg kan søke det opp på google og komme meg dit? Takk på forhånd.

Uansett her er noen bilder fra en pepperkakebakingting for å gjøre innlegget intresangt for de 99% av leserne som bare ser på bilder:


Her later jeg som om jeg spiller piano. Jeg kan både "Lisa gikk til skolen" og den makrell i tomat sangen.


Dette er freia melkesjokolade. Det er veldig godt.

I dag kommer Marrygirl for å holde mitt sosiale liv i gang.

-Her skal man stille et spørsmål for å få kommentarer... Eh liker du sjokolade?

Sanganbefalling

Hei i går møtte jeg Atle!!! Han var på slum kjøpesenteret i Fredrikstad, Torvbyen! Var sykt! Elsker Atle. Jeg spurte om han ville gifte seg med meg og han smilte og sa ja! Så vi er forlovet. Noen synes mannen burde spørre, men jaja...


aaaah søt fyr ass. Tok på låret hans.

Men nå over til sang anbefallingen :


Det beste er at den varer i 10 timer!


For de som ikke likte den har jeg en ekstra en på luuuuur:


Atle Pettersen - shineherre gud enda en videoblogg, sykt

Her kommer endelig videoen om Kåre. (Les om han her)

Jeg er vist ikke kompitabel (er det et ord?) til å bruke ordet seriøs, men hvis jeg hadde vært det, hadde jeg sagt at vi er seriøse hele tiden.

-Tror du brua i filmen er Fredrikstadbrua (premie til de som svarer riktig) ?

Videoblogg igjen! :O

Videoblogg: Dilemma nr. 1

Videoblogg på vei!

hei hei! Nå eksporterer jeg min første videoblogg. Blir nesten stolt her jeg sitter.


Flink Ingrid

I dag ringte jeg til han som spiller unge fleksnes!!!!!! Jeg ble helt starstruck jeg. Jeg elsker jo unge fleksnes over alt på jord. Nesten. Jeg sa han var kul! Han tror nok jeg er gal, men det er jeg jo så det gjør ikke noe. Etter det var egentlig dagen min bare lykke. Venter bare på at han skal godta meg på facebook. Sånn her så jeg ut... :


Foto: Marrygirl. Freak much...

 

Det regner laks

heiiii alle søtingeeeeeeeer <3

neida. I dag har jeg laget laks til middag. Det var ikke noe godt. Foresten så regner det ute! Hater både regn og laks. Hater teip også. Jeg har teip i håret nå.

I dag har jeg blitt tatt bilder av. Katrine bare: Skal vi gå i studio og ta bilder? Jeg bare:


Dette er en Ingrid som er veldig spent og glad og ikke negativ. Hun ser helt motsatt ut i skrivende stund.

Uansett... Mens vi tok bilder fant vi en hårføner! Vanligvis syns jeg ikke mye om hårfønere (det er oppskrytt)! Men i studio er de faktisk helt fantastiske! Man kan nemlig lage sånn superkul vindmaskin effekt i håret! Sånn som Carola har når hun synger.


Her tror jeg at jeg kan fly i vinden av hårfønern.

Fant ut at vind i håret var noe for meg. Tror nesten jeg skal vurdere å skaffe meg en hårføner bare så jeg kan få vind i håret når jeg vil. Har brent den jeg hadde ettersom at hårfønere er oppskrytt. Neida. Joda.

Omtrent 200 bilder av meg med vind i håret senere, sa Katrine at det holdt med hårfønern. Jeg gadd selvfølgelig ikke å bli tatt bilder av uten vind i håret så jeg ropte på marrygirl. Til slutt kom hun og mange andre og jeg ble så glad at jeg bare:Komentar fra Marrygirl til bilde: ser ut som om håvard og kimberly blir rørt av klemmen vår og at Kimberly begyner å grine!
Jaaaa... Nå skal jeg se på blåfjell og den unge fleksnes! Det er det beste med jul etter gaver, sjokoladekalender og pepperkakemenn oregami!

Skal prøve å rekke å redigere en videoblogg i dag!!! Blir sykt spennende altså. Nei.

hade.

Pepperkakemenn oregami

I dag har jeg lært å klippe pepperkakemenn! Du vet sånn man ser på film. Når folk bare tar et ark og klipper og plutselig har de tusen menn som holder hender? Sånne:


De gule jentene er pepperkakemenn! Eller egentlig er det pepperkakeIngrider. Jeg har laga dem sjæl! Det er Pepperkakemenn oregami selvportrett!

Det her er foresten veggen til lærern vår! Han vi skulle sende julekort til (kommer tilbake til det senere!). Og ja det er meg oppe i hjørnet som skriker som en stukken gris...

Tilbake til pepperkakemenn historien. Jeg satt i timen og prøve å finne ut hvordan jeg skulle lage disse forunderlige håndholdene mennene, men så plutselig kom Stine og lagde en! Det viste seg at Stine kunne lage både Pepperkakemenn og esker! Tror kanskje Stine er et klippe og brette geni! "Oregami" kalte hun disse brette og klippetingene. Så ja resten av skoledagen gikk med til å lage kule oregamier.

Foresten lagde også Stine en elefant oregami!

brb blåfjell!

Internettet mitt funker igjen foresten! Vet ikke hva som har skjedd! Vet at dere alle er mega glade for å ha med tilbake!


Dette er meg med tommelen opp, som vil si at jeg viser til at noe er positivt. Det skrives sånn her på dataspråk: (Y)

 

Nå skal jeg spise 7 sjokolader fra sjokolade kalendern min. Sjokoladekalender er det beste med jula! Etter gaver og pepperkakemenn oregami da så klart.

 

PS: sorry for dårlige bilder. Kommer sterkere tilbake med video! Første episode av Ingrid og Marrygirls dillemaer!

Babyen har streika

Hei! Macen min vil ikke bruke internettet mitt :( skjønner ikke hvorfor! Jeg har jo Alltid vært så snill mot den!! Uansett nå skriver jeg fra iphonen... Klarer ikke skrive onrdentlig her så blir ikke blogging før jeg får fiksa macen. Håper det blir på mandag eller no.
Skjønner ikke hvordan man legger til bilder en gang...

Nå skal jeg se på når du minst venter det! Kunne ønske jeg var ho gamle dama i den filmen seriøst! Overgangsalderen og en gammel mann i huset! Neida... Men kunne ønske jeg var ho!

Konkuranse!

Hei hei! Takk for sist. Fikk du kjøpt deg den hesten du skulle ha? ikke? så trist da.

Uansett... På morgenen i dag når jeg satt og ventet på at håret mitt skulle tørke (hårføner er oppskrytt), tenkte jeg at jeg ville prøve å se hvor langt ut av vinduet jeg kunne se med en kikkert. Jeg fant ingen kikkert. Heldigvis fant jeg noe annet:


Dette er meg med en wannabe kikkert.

Men når jeg skulle se ut av vinduet var det mørkt :(

(...)

Nå skal jeg ha en syk konkuranse asså. Har ikke ord for hvor kul konkuransen er. Det du skal gjøre er å gjette denne flotte rebusen:


Dette er en rebus du skal gjette hva betyr! Rebusen er laget og copyright av Maryyygirl

 


Hvis du gjetter rebusen vinner du det bildet her rammet inn.

Vet du vil ha det.

Ønskeliste

Kjære Julenissen

Jeg ønsker meg en due til jul!! Det er absolutt største og høyeste ønske!Ønsker meg også en privat sjåfør/ ryddehjelp/ tjener. Han kan være litt sånn her:


Foto: Millek Ekrem

Også ønsker jeg meg unge fleksnes på dvd!


Foto: Millek Ekrem

Det siste ønske er egentlig et førjulsønske! Er liksom ikke det samme og se på julekalender i januar...

 

Siden alle bloggerne skriver opp hva de ønsker seg til jul, tenkte jeg at jeg også måtte. Turte ikke å la være! Men seriøst, jeg håper virkelig at jeg får en due! Har liksom fått en sterk tilknyttning til duer etter Kåres død.
(Les hvorfor HER)

Nå skal jeg se på den unge fleksnes på youtube! Venter jo fortsatt på førjulegaven min fra deg julenissen <3333

 

Julekort

Herre gud! Ista, så skled jeg på bakken og så lo jeg av meg selv. Alle rundt meg bare "herre gud hun sklir på isen og ler av seg sjæl, skikkelig forstyrra unge ass"! Hørte at de sa det. Det var trist. Heldigvis var jeg smart nok til å gjøre sånn her mot dem:


Det er meg øverst.

Alle sammen så ned i bakken og gikk videre.

Dette bildet skal jeg og Marrygirl sende til lærern som julekort. True story.

 

Jeg møtte på en venn av Kåre ista. Jeg bare: kondolerer!. Og han bare:Man kan jo se tydelig at han har trøstespist en hel del pågrunn av tapet. Stakkars fyr.
(http://ingridreigstad.blogg.no/1322512784_duesaken.html)

Marrygirl prøvde å trøste han:Da syntes jeg nesten enda mer synd på han.

Andreas derrimot, syntes det var meget snilt. Plutselig skjønte han at Marrygirl var jenta han ville ha ved sin side og han bare:Nå lover jeg at det snart skal komme masse videoer! Men dere skjønner det at jeg lider av et syndrom. Jeg er slækkaholiker. Det er sant. Ikke døm meg. Videoer kommer!

æsj imunforsvaret svikter

hei på deg.

Jeg har blitt syk :( perfekt timing...

vanligvis når jeg er syk liker jeg å ligge hjemme i senga og synes synd på meg selv, men nå skal jeg så mye at jeg ikke har tid til det :( Stakkar IngridJeg trøstespiser.

Jeg bruker foresten sykdom som unskyldning for dårlig blogging

Martine er flink!

I går så skulle jeg ta bilder av Martine til en skoleoppgave og hun bare

var kjempe flink! Plus att det var rundt -100 grader i går og hun hadde jo nesten ikke noe klær!

Dette er Ingriiiid! Av Marion

Jeg er Marrygirl (Marion) som jeg egentlig heter. Ingrid er litt mentalt forstyrret og tror at jeg er døpt Marrygirl. Men det går bra, ikke si det til henne. 

Jeg har lagt merke til at Ingrid nesten ikke har skrevet noen ting om seg selv, og derfor bestemte jeg meg for å gjesteblogge litt for henne. Dere vil sikkert vite litt om hun som faktisk skriver denne bloggen. 

Dette er Ingrid: 


Jeg har tatt dette bildet av Ingrid til et CD cover. CDen handlet om Ingrid sitt harde liv. Hun klager noenganger.

Jeg ble kjent med Ingrid 22. August 2011. Da startet vi i samme klasse. Siden den gang har jeg sett henne nesten hver dag. Ingrid er ei koselig jente. 


Her var vi på Merrapanna. Det var da vi fant ut at vi har den samme morsomme dårlige humoren! (Tror jeg.)Dette er Ingrid og meg. Lærern våres kaller oss for radarparet. Jeg går ikke langt uten Ingrid på skolen. (Ikke på do engang). Vi pleier å gå på do og skru av lyset og stå der inne å snurre rundt i mørket og famle oss frem til lysbryteren. TRUE STORY!

Ingrid er kjempe flink til å ta bilder. Jeg blir helt målløs når hun knipser med kameraet. Senere i dag skal jeg ut å holde reflektoren for fotografen Ingrid. Hun skal ta portrett bilder av ei venninne. 

Etter det skal vi i bursdag og så skal ho sove hos meg. Jippi!!


 Jeg er glad i deg Ingriiiiiiiiid. Takk for meg!

Det er 1.desember i dag

I dag når jeg våknet var jeg sykt trøtt og bare "æææææææ jeg skal sove!!! dumme iphone slutt å bråke!!!". Jeg løftet iphonen for å slå av alarmen og så at det sto 1.desember! Så jeg bare


Dette er meg foresten. Har jo ikke skrevet noe om meg selv enda...

Etter det hoppet jeg opp av senga og spiste en sjokolade fra kalendern min!Den var god.

Etter det dro jeg på skolen.

 

Nå skal jeg fortelle en historie som er 100% sant.

På skolen i dag så sa Marygirl "Jeg er sulten!". Og jeg bare "kjøp en pølse i kantina,". Og Marygirl bareså jeg og Marygirl gikk til kantina men så bareSå Marygirl ble helt fra seg! Hun viste ikke sine arme råd og ringte derfor til Håvard. Hun sa det ikke var flere pølser og Håvard bareSå sa Håvard "kjøp en Billy istede!". Og Marygirl bareSå er historien slutt.

 

Film om at Marygirl kjøpte en Billys istede for en pølse kommer ikke!

ingrid reigstad

Hei jeg heter Ingrid. Jeg liker sjokolade og går 1. året på medier og kommunikasjon. Skriver egentlig bare masse tull og forventer ikke at alle skal skjønne alt.Arkiv

hits