BESØK MIN HJEMMESIDE OG NYE BLOGG WWW.INGRIDREIGSTAD.COM

Pepperkakemenn oregami (ingridreigstad)

Pepperkakemenn oregami

I dag har jeg lært å klippe pepperkakemenn! Du vet sånn man ser på film. Når folk bare tar et ark og klipper og plutselig har de tusen menn som holder hender? Sånne:


De gule jentene er pepperkakemenn! Eller egentlig er det pepperkakeIngrider. Jeg har laga dem sjæl! Det er Pepperkakemenn oregami selvportrett!

Det her er foresten veggen til lærern vår! Han vi skulle sende julekort til (kommer tilbake til det senere!). Og ja det er meg oppe i hjørnet som skriker som en stukken gris...

Tilbake til pepperkakemenn historien. Jeg satt i timen og prøve å finne ut hvordan jeg skulle lage disse forunderlige håndholdene mennene, men så plutselig kom Stine og lagde en! Det viste seg at Stine kunne lage både Pepperkakemenn og esker! Tror kanskje Stine er et klippe og brette geni! "Oregami" kalte hun disse brette og klippetingene. Så ja resten av skoledagen gikk med til å lage kule oregamier.

Foresten lagde også Stine en elefant oregami!

brb blåfjell!

Internettet mitt funker igjen foresten! Vet ikke hva som har skjedd! Vet at dere alle er mega glade for å ha med tilbake!


Dette er meg med tommelen opp, som vil si at jeg viser til at noe er positivt. Det skrives sånn her på dataspråk: (Y)

 

Nå skal jeg spise 7 sjokolader fra sjokolade kalendern min. Sjokoladekalender er det beste med jula! Etter gaver og pepperkakemenn oregami da så klart.

 

PS: sorry for dårlige bilder. Kommer sterkere tilbake med video! Første episode av Ingrid og Marrygirls dillemaer!

Én kommentar

mariongu

12.12.2011 kl.18:22

YEEEE! Ingrid er tilbake igjen, lykke! :D

Skriv en ny kommentar

ingrid reigstad

Hei jeg heter Ingrid. Jeg liker sjokolade og går 1. året på medier og kommunikasjon. Skriver egentlig bare masse tull og forventer ikke at alle skal skjønne alt.

Arkiv

hits